03-11-2017

2011-ci ildə Türkiyədə təsis edilmiş və bir sıra beynəlxalq Universitetlərdə akademik səviyyədə təlimlərin həyata keçirilməsi ilə fəaliyyətə başlayan “SEFCO” Colsuntinq Croup” şirkəti beynəlxalq səviyyədə elmi və praktiki təcrübələrin yerli qurumlarda və lahiyələrdə tətbiqinin vacibliyini nəzərə alaraq 2014-cü ildən etibarən Azərbaycanda da fəaliyyət göstərməyə başlamışdır. Şirkətin əsas məqsədi akademik, elmi və beynəxalq səviyyədə qəbul olunmuş standartların yerli səviyyədə tətbiqi və bu çərçivədə maarifləndirici layihələrin və təlimlərin həyata keçirilməsidir. 2017-ci il noyabr ayının 3-də “SEFCO Colsuntinq Croup” şirkətinin nümayəndəsi Həsənov Həsən  Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin tələbələri qarşısında təqdimatı oldu. Keçiriləcək təlim haqqında ətraflı məlumat verildi.Bir qrup tələbə həmin təqdimatda qeydiyyatdan keçdilər və təlimdə iştirak etdilər. Təlimin sonundaqeydiyyatdan keçən və təlimdə iştirak edən tələbələrə şirkət tərəfindən  beynəlxalq sertifikat verildi.