24-12-2018

24.12.2018-ci il tarixində saat 12:00-da yeni tədris binasının akt zalında(I mərtəbə) Azərbaycan Respublikasının Təhsil Nazirliyi ilə birgə olaraq "Rəqəmsal bacarıqlar" layihəsini həyata keçirən "Alqoritmika.Azərbaycan" MMC-nin əməkdaşları tərəfindən görüş keçirildi. Görüşdə Karyera, Praktika və Məzunlarla Əlaqə mərkəzinin müdiri dos. Adil Xasayev çıxış edərək qonaqları  tələbələrə təqdim etdi. Təqdimatda tələbələrə “XXI əsrin bacarıqları” mövzusunda keçirilmiş araşdırmanın nəticələri, təhsil və proqramlaşdırma sahəsində kadrlar üçün üstünlüklər və layihənin məqsədləri haqqında məlumat verildi. Görüşdə informatika müəllimliyi ixtisasında təhsil alan buraxılış kurs tələbələri və magistrantlar iştirak edirdilər. Sonda tələbələr tərəfindən verilən suallar cavablandırıldı.