26-12-2018

26.12.2018-ci il tarixində saat 12:00-da yeni tədris binasının akt zalında(I mərtəbə) AMEA-nın Yüksək Texnologiyalar Parkı Məhdud Məsuliyyətli Cəmiyyətinin təçkilatçılığı ilə Saymore Təlim və İnkişaf şirkəti nümayəndələri tərəfindən Gələcəyin Karyerası, Dəyişən Peşələr adlı seminar keçirilmişdir.

Görüşdə Karyera, Praktika və Məzunlarla Əlaqə Mərkəzinin müdiri dos Adil Xasayev giriş sözü ilə seminarı açıq elan etdi və qonaqları salamlayıb sözü Yüksək Texnologiyalar Parkı İnkubasiya mərkəzinin rəhbəri Vüsal Süleymanlıya verdi. Vüsal Süleymanlı müasir dövrün karyera imkanları və gələcəyin dəyişən peşələri, start up layihəsi, təşəbbüskarlığın insan həyatında çox mühüm rol oynadığını tələbələrin nəzərinə çatdırdı. Görüşdə bakalavriatura səviyyəsi üzrə təhsil alan buraxılış kurs tələbələri və magistrantlar iştirak edirdilər.

Hörmətli Bakı Dövlət Universitetinin tələbələri !

Bu proqramlar və digər karyera məsələləri ilə əlaqədar müraciətiniz olarsa facebook səhifəsində Vüsal Süleymanlıya müraciət edə bilərsiniz.