15-03-2018

15.03.2018-ci ildə Karyera, Praktika və məzunlarla əlaqə mərkəzinin təşəbbüsü ilə Deloitte Azərbaycan şirkətinin nümayəndələri, Risklər üzrə məsləhətlər şöbəsinin direktoru Tural Hacıyev, məsləhətçisi Ülkər Şirinbəyli və İnsan Resursları şöbəsinin əməkdaşı Əfsanə Lətifova Tətbiqi Riyaziyyat və kibernetika  və Hüquq fakültələrinin tələbələri üçün təqdimat keçirdilər. Deloitte şirkəti audit, vergi, hüquq və konsaltinq sahələrində peşəkar xidmətlər təklif edən dünyanın ən aparıcı şirkətlərindən biridir. Artıq on ildir ki, Deloitte şirkəti Azərbaycan bazarında müvəffəqiyyətlə fəaliyyət göstərir. Hal-hazırda Deloitte şirkətinin Bakı ofisində 110 nərdən artıq işçi çalışmaqdadır.

Təqdimat zamanı onlar Deloitte şirkəti barədə məlumatı tələbələrə çatdırdılar, öz şəxsi təcrübələri ilə, eləcə də işə qəbul prosesi, şirkətdə karyera imkanları və imtiyazlar barədə məlumatları tələbələrlə bölüşdülər. Tələbələri maraqlandıran bir çox sualları cavablandıraraq onların gələcəkdə iş dünyasına addım atmaları üçün faydalı fikirlərlə bölüşdülər. Eyni zamanda şirkətin vakant yerləri haqqında tələbələrə məlumat verildi.

BDU-nun IV kurs tələbələri AMEA Aşqarlar Kimyası İnstitutunda təcrübə keçirlər