06-06-2018

06.06.2018-ci ildə Karyera, praktika və məzunlarla əlaqə mərkəzinin  təşəbbüsü ilə Azərbaycan Respublikasının Əmlak Məsələləri Dövlət Komitəsinin nümayəndələri  Ekologiya və Torpaqşünaslıq, Hüquq və Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültələrinin IV kurs tələbələri ilə görüş keçirildi. Görüşdə Komitənin İnsan resurslarının idarə edilməsi və dövlət qulluğu şöbəsinin müdiri Nuranə Nəzərova, şöbənin müdir müavini Hüsaməddin Əlizadə və  məsləhətçisi Şəmistan Şəmistanzadə tələbələrə Azərbaycan Respublikasının Əmlak Məsələləri Dövlət Komitəsinin idarələr və şöbələr haqqında və ən əsası işə qəbul haqqında məlumat verdilər və həmçinin tələbələri maraqlandıran sualları cavablandırdılar.

BDU-nun IV kurs tələbələri AMEA Aşqarlar Kimyası İnstitutunda təcrübə keçirlər