08-10-2018

Karyera, Praktika və məzunlarla əlaqə mərkəzinin təşəbbüsü ilə  05.10.2018-ci il tarixində saat 1100-da yeni tədris binasının akt zalında Atəşgahsığortanın rəhbərliyi ilə Mexanika riyaziyyat fakültəsinin riyaziyyat ixtisası üzrə və Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin kompüter elmləri ixtisası üzrə rus bölməsi magistrantları və buraxılış kurslarında təhsil alan bakalavrları ilə görüş keçirildi. Görüşdə  Atəşgahsığortanın İdarə heyətinin sədrinin müavini Fuad İsmayılov, İnsan resursları üzrə aparıcı mütəxəssis Zarina Qurbanova, Pərakəndə satış idarəsinin rəisi Rüfət Ağazadə, iştirak etdilər. Tələbələrə şirkət və işə qəbul haqqında məlumatlar verdilər həmçinin görüşdə iştirak edən hər bir  tələbənin CV lərini qəbul etdilər.